英语学科网
高中
上传 客户端 扫码下载APP 定制您的专属资源库 网校通
高中英语知识点

简介:压缩包中的资料: apps/百度知道/高中英语/人教版高中英语(含新版及旧版)/人教版新课标高中英语录音/高中英语人教版必修丶选修课本及单词录音/新版 人教新课标英语选修六单词及课文MP3.rar apps/百度知道/高中英语/人教版高中英语(含新版及旧版)/人教版新课标高中英语录音/高中英语人教版必修丶选修课本及单词录音/人教版新课标高中英语必修四.rar apps/百度知道/高中英语/人教版高中英语(含新版及旧版)/人教版新课标高中英语录音/高中英语人教版必修丶选修课本及单词录音/新版 人教新课标英语选修七单词及课文MP3.rar apps/百度知道/高中英语/人教版高中英语(含新版及旧版)/人教版新课标高中英语录音/高中英语人教版必修丶选修课本及单词录音/人教版新课标高中英语必修二.rar apps/百度知道/高中英语/人教版高中英语(含新版及旧版)/人教版新课标高中英语录音/高中英语人教版必修丶选修课本及单词录音/新版 人教新课标英语选修五单词及课文MP3.rar [来自e网通客户端]

下载 加入资源篮
1.0 普通点

简介:/ / 2011——2017年北京高考 (听力理解)【分类汇编】 (教师版)(含听力) 2017.5 【真题展台】 【2017北京】 第一部分:听力理解(共三节,30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。 例:What is the man going to read? A. A newspaper. B. A magazine. C. A book. 答案是A。 1. When will the film start? A. At 5:00. B. At 6:00. C. At 7:00. 2. Which club will the man join? A. The film club. B. The travel club. C. The sports club. 3. What was the wea [来自e网通客户端]

简介:2008年——2017年高考全国卷I英语听力试题及答案 2008年普通高等学校招生全国统一考试 (全国卷I) 英 语 第一部分 听力 (共两节,满分30分) 第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 1. What is the weather like? A. It’s raining. B. It’s cloudy. C. It’s sunny. 2. Who will go to China next month? A. Lucy. B. Alice. C. Richard. 3. What are the speakers talking about? A. The man’s sister. B. A film. C. An actor. 4. Where will the speakers meet? A. In Room 340. B. In Room 314. C. In [来自e网通客户端]

下载 加入资源篮
1.0 普通点

简介:2016——2017年海淀期末、一模、二模(听力理解)【分类汇编】 (教师版)(含听力) 2017.5 【编者心语】 关于本教材的说明 About this course 众所周知,海淀区作为北京市教育资源最为丰富、教学成绩最为突出的教育大区,在期末、一模、二模等重大模拟考试中,完全依照北京市高考听力材料采用的英音标准制作试题,这是东西朝三区无法比拟和实现的。并且,海淀区的英语试题最具有前瞻性与导向性,是高三考生们不可多得的优质复习资源。编者也是遵循这样的复习理念,在2017届高考中听力理解部分达到了满分的优异成绩。以下编者特将复习期间编辑整理的教材奉上,供2018届的高三教师与考生们分享交流,有所增益。 编者 秋以为期 2017年6月 【真题展台】 【2016海淀期末】 海淀区高三年级第一学期期末练习 英 语 2016.1 本试卷共12页,共150分。考试时间120分钟。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔 压缩包中的资料: 16-17年海期末、一模、二模(听力理解)【分类汇编】(含听力)/16-17年海期末、一模、二模(听力理解)【分类汇编】(教师版)(含听力).docx 16-17年海期末、一模、二模(听力理解)【分类汇编】(含听力)/16-17年海期末、一模、二模(听力理解)【分类汇编】(考生版)(含听力).docx 16-17年海期末、一模、二模(听力理解)【分类汇编】(含听力)/2016海淀一模.mp3 16-17年海期末、一模、二模(听力理解)【分类汇编】(含听力)/2016海淀二模.mp3 [来自e网通客户端]

下载 加入资源篮
1.0 普通点

简介:Welcome to the unit Unit 3 Tomorrow’s world Brainstorming What will our life be like in the future ? Lead-in With the rapid development of science and technology, some of our wildest dreams could come true in the future. What is the robot doing in this picture? Serving dinner for the master. Welcome to the unit Where are the passengers going? To the Moon, Jupiter or Mars If you had a chance, would you like to fly to the Moon or another planet? What are the people in this [来自e网通客户端]

简介:Unit 2 Sports events Welcome to the unit Do you like sports? 2.What sports do you know ? Brainstorming ball games football/ soccer golf rugby basketball bowling rugby billiards billiards ping-pang ball tennis badminton track and field sports pole jump long jump high jump shot put discus water games diving water polo gymnastics rings horizontal bar parallel bar floor exercise balance beam boxing Chinese kung fu 1.What spo [来自e网通客户端]

简介:While-listening: Task 1 Listen and join the names of the illnesses to their causes. Scurvy too much rice, noodles and sugar Rickets not enough vitamin C Obesity not enough protein and vitamin D Task 2 Listen to the whole text and find which illness Emma has. □rickets □obesity □anorexia □indigestion Task 3 Listen to Part1 again and answer True or False questions. 1. Emma usually has a roll for breakfast. ( ) 2. The doctor thinks Emma is too fat. ( ) 3. If she carries on in her own way, she will become seriously ill. ( ) 4. The doctor thinks Emma need more protective food. ( ) 5. Emma feels happy to get the advice on how to eat a balanced diet. ( )

下载 加入资源篮
1.0 普通点

简介:作为一名刚进入高中学习生活的学生们来说,肯定对新的学习环境充满了好奇。所以,课件中运用了自己拍摄的照片,对我们学校高中生活有一个初步的认识了解,培养学生的情感目标,爱校爱己 M1U1 School life Welcome to the unit What may first appear in your mind when we are talking about “school life” ? Brainstorming teaching buildings school gate laboratory library Lead-in Free talk School life in Jingzhou NO. 1 Middle school 1 2 3 4 Huge campus and low buildings In Picture 1, we can see huge campus and low buildings. They are very different from those in China. We usually have large buildings and campus to [来自e网通客户端]

下载 加入资源篮
1.0 普通点

简介:M4U1 Advertising Welcome to the unit Brainstorming Chanel /ʃɑ:'nel/ Nike  /'naiki:/Lamborghini /læbo:'gini/ Mercedes-Benz /mə,sidiz,‘b(e)nz /AppleLenovo /,le'nəuvəu/ Dove  /dʌv/OPPOThe father’s lie DiscussionWelcome to the unitAdvertisements are a good way to sell products or service. They are also a good way to make people aware of the needs of others and the dangers around them.Advertisemen 压缩包中的资料: 新建文件夹\151028 鹿晗《Promiss》X OPPO R7s 30s MV_标清.flv 新建文件夹\爸爸的谎言_高清_1_标清.flv 新建文件夹\Welcome to the unit.ppt [来自e网通客户端]

  • 2017/3/18 9:41
  • 5026KB
  • 下载:290 次
  • ID:6162582

简介:二、数字与计算 1. At what time will the film begin? A. At 7:20. B. At 7:15 C. At 7:00. 2. Which train will the speakers take? A. The 9:00. B. The 10:15. C. The 10:45. 3. At what time will the museum close at the weekend?

  • 2017/3/18 9:40
  • 21799KB
  • 下载:308 次
  • ID:6161793

简介:第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.How much will the computer cost next week? A.$4,000. B.$4,500. C.$5,000.

  • 2017/3/13 21:39
  • 9365KB
  • 下载:238 次
  • ID:6135879

简介:第一部分: 听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.What does the man think of the film? A.Very good.   B.Very bad. C.Not too bad. 2.Where does the conversation most probably take place? A.At a railway station. B.At an airport. C.In a classroom. 3.How often does the woman's daughter go to the Chinese restaurant? A.Once a month. B.Every day. C.Once a week. 4.How much should the man pay for the tickets? A.$ 28. B.$ 35. C.$ 42. 5.What can we learn from this conversation? A.The woman was trying to sleep. B.The woman was making a loud noise. C.The man was trying to sleep.

简介:高考听力训练 第一部分:听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从所给的A、B、C 3个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一个小题。每段对话仅读一遍。 1.Which country has Ken visited? A.America.  B.England.  C.France. 2.How long do the two speakers still have now? A.5 minutes. B.6 minutes. C.35 minutes. 3.Which season is it? A.Spring. B.Summer. C.Winter. 4.When did the plane take off? A.At 11:45. B.At 12:00. C.At 11:15. 5.What can we learn about the man? A.He has missed the bus. B.He needn’t go to school today. C.He is silly.

下载 加入资源篮
1.0 普通点

简介:2016年普通高等学校全国统一考试英语(北京卷)参考答案 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. A 2. B 3. C 4. B 5. A 第二节(共10小题;每小题1.5分,共15分) 6. A 7. B 8. A 9. C 10. C 11. B 12. B 13. C 14. A 15. C 第三节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 每小题1.5分。如果出现拼写错误不计分;出现大小写、单复数错误扣0.5分;如每小题超过一个词不计分。 16. 1211/12-11/Twelve-Eleven/twelve-eleven/Twelve-eleven/TWELVE-ELEVEN 17. Hogarth/HOGARTH 18. taxi 19. Tower/TOWER 20. outside 2015 年普通高等学校招生全国统一考试英语(北京卷) 答案 第一部分:听力理解(共三节,30分 压缩包中的资料: 2016-2009年北京高考听力答案.doc 2016-2009年北京高考听力试题.doc 2016--2009年北京高考英语听力原文.doc 2016-2009北京高考听力录音\2009年英语听力(北京卷).mp3 2016-2009北京高考听力录音\2010年英语听力(北京卷)音频.mp3 2016-2009北京高考听力录音\2011年高考试题——英语(北京卷)听力部分.mp3 2016-2009北京高考听力录音\2012年普通高等学校招生全国统一考试英语(北京卷).mp3 2016-2009北京高考听力录音\2013年普通高等学校招生全国统一考试英语(北京卷).m [来自e网通客户端]

简介:高中听力测试+课件+音频 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.What do we know about the woman's parents? A.They didn't share the same opinion about the play. B.Her mother didn't like the play's acting. C.They thought the play was good. 2.What does the man probably do? A.A milkman. B.A postman. C.A cleaner.

下载 加入资源篮
1.0 普通点

简介:为了方便学生学习,特设计了本音频课件。通过课件学生可以反复听单词和课文录音,也可以通过课文的译文理解所学课文,以达到音、形、意的很好结合。通过实践,效果很好,扭转了过去学生不会读,不敢读,课文看不懂的“哑巴英语”局面。 Unit 1 Festivals around the world FESTIVALS AND CELEBRATIONS 节日和庆典 1. take place 发生 2. beauty / 'bju:ti / n. ① [U] 美 ② [C] 美人 3. harvest / 'hɑ:vist / n. [C] & [U] 收成;收获;收割 4. celebration /seli'breiʃən / n. [C] & [U] 庆祝;庆典;歌颂;祝贺 5. hunter / 'hʌntə / n. [C] 猎人;搜寻者

  • 2017/2/14 15:27
  • 27552KB
  • 下载:70 次
  • ID:6051616

简介:2017年江苏省高中英语口语等级测试之 2B 第三部分话题简述5-18(MP3)是MP3 非word文档

简介:2017年江苏省高中英语口语等级测试之1B 第一部分朗读短文15-参考答案20(MP3) MP3 非word文档

简介:2017年江苏省高中英语口语等级测试之 2A 第二部分情景对话1-第三部分话题简述4(MP3)MP3听力 非word文档

简介:2017年江苏省高中英语口语等级测试之 1A 第一部分朗读短文1-14(MP3) mp3听力材料 非word 文档

简介:本人在学科网上没有搜索到江苏译林牛津版必修3英语教材听力,今天偶得,特上传与大家分享,希望大家喜欢,祝快乐! reading, project, wordlist部分的MP3材料。

  • 2017/1/23 16:11
  • 140KB
  • 下载:1781 次
  • ID:2603595

简介:高中英语高频词汇,有中文,音标,乱序版 accelerate/æk'seləreıt/ vt. 加速,促进 absolute/'æbsəlu:t/ a/ə/. 绝对的,无条件的;完全的 liberal/'lıbərəl/ a/ə/. 慷慨的;丰富的;自由的 transport/træns'pɔ:t/ vt. 运输,运送 n/en/. 运输,运输工具

简介:感到恐惧了;hsadhihasdgndafkjsvbjnasklgvnasdviowhwe'gjvwfvnwoePart A Reading Aloud In this part, you are required to watch a video clip and read after the speaker in the video. The modern city is a new kind of nature, man-made nature. It reflects back an image of ourselves through the things we have designed. But for the designer, the world is not enough. Plans for a new, improved version are always on the drawing board. At the Home Exhibition in London, people come and go, dreaming about new labor-saving devices, new possibilities, new designs for living. Not everything here is a design classic, but everything here has been designed to meet a need, fulfill a desire, or simply to raise a cheer at the breakfast table. (61”)

  • 2016/12/20 13:34
  • 6294KB
  • 下载:145 次
  • ID:5900391

简介:外研版英语必修一单词MP3 ,用于早上,晚上听读,效果好的很哟。读音清晰,纯正。教师可用于教读,学生通过跟读提高听力能力也不错

简介:1. What day is it today? A. Monday. B. Saturday. C. Sunday. 2. Why doesn’t the woman want the CD? A. She already owns one. B. She doesn’t like the singer. C. Her sister likes the singer more. 3. How long will it take to fly to Portland? A. 2 hours. B. 5 hours. C. 10 hours. 资料包含有: 12.mp3 13.mp3 14.mp3 15.mp3 21-25.doc 21.mp3 22.mp3 23.mp3 24.mp3 25.mp3 [来自e网通客户端]

下载 加入资源篮
5.0 普通点

简介:(一) 1. What Will the woman do next? A. Describe her neighbor. B. Have a physical examination. C. Do some exercises. 2. What did the man do? A. He criticized Jane. B. He made the woman angry. C. He had a fight with Jane. 3. Who is the woman? A. A teacher. B. A student. C. A company employee.[ ] 最新高考听力模拟3/最新高考听力模拟(三).doc 最新高考听力模拟4/最新高考听力模拟4.mp3 最新高考听力模拟4/最新高考听力模拟(四).doc 2016年高考全国卷听力模拟试题25套(含音频+答案)/最新高考听力模拟5/最新高考听力模拟5.mp3 2016年高考全国卷听力模拟试题25套(含音频+答案)/最新高考听力模拟5/最新高考听力模拟(五).doc 2016年高考全国卷听力模拟试题25套(含音频+答案)/最新高考听力模拟6/最新高考听力模拟6.mp3 2016年高考全国卷听力模拟试题25套(含音频+答案)/最新高考听力模拟6/最新高考听力模拟(六).doc 最新高考听力模拟7/最新高考听力模拟7.mp3 最新高考听力模拟7/最新高考听力模拟(七).doc 最新高考听力模拟8/最新高考听力模拟8.mp3 最新高考听力模拟8/最新高考听力模拟(八).doc 最新高考听力模拟9/最新高考听力模拟9.mp3 最新高考听力模拟9/最新高考听力模拟( 九).doc [来自e网通客户端]

简介:纯正的英语口语资料,包括了语音语调,特别是词与词之间的连读技巧。听起来特别舒服,也语速比较慢,容易学。

  • 2016/10/3 20:27
  • 4735KB
  • 下载:513 次
  • ID:5622649

简介:高中英语必修一单词第一课,发音清晰,语音流畅,欢迎下载。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

简介:选修9 Unit 1 hurdling n. 跨栏运动 G3-9 Unit 1 boxing n. 拳击 G3-9 Unit 1 hula hooping 玩呼啦圈 G3-9 Unit 1 pogo stick jumping 弹簧单高跷游戏 G3-9 Unit 1 jumping jack 跳爆竹 G3-9 Unit 1 somersaulting n. 翻筋斗 G3-9 Unit 1 lunge n. 刺;跃进;前冲 G3-9 Unit 1 Asbrita Furman 阿西里塔。曼尔福 G3-9 Unit 1 Guinness Book of world Records 《吉尼斯世界纪录大全》 G3-9 Unit 1 approximate adj. 近似的;大概的 G3-9 Unit 1 approximately adv. 近似地;大约地 G3-9 Unit 1 conventional adj. 习俗的;传统的 G3-9 Unit 1 laughter n. 笑;笑声 G3-9 Unit 1 reality n. 真实;事实 G3-9 Unit 1 in reality 实际上;现实 G3-9 Unit 1 adjustment n. 调整;调节 G3-9 Unit 1 tough adj. 强硬的;困难的 G3-9 Unit 1 adv. 顽强地 G3-9 Unit 1 extreme adj. 极端的;偏激的 G3-9 Unit 1 vomit n. 呕吐;呕吐物 G3-9 Unit 1 vi. 呕吐 G3-9 Unit 1

下载 加入资源篮
1.0 普通点

简介:2016年高考听力课件ppt格式及其详解:1. 答案为B。此题为简单的事实细节题。根据材料中女士的话“but I have an appointment with my dentist at 11:30.”可知女士明天上午11:30要去看牙医,故选B。 2. 答案为C。此题为简单的事实细节题。根据材料中女士的问话“Is it still raining?”及男士的回答“No, but there’s still lots of clouds.”可知现在虽然雨停了,但是有很多乌云。